Saturday, February 3, 2024

 

Bruikbaar,

 

Jou Belichaamde Taal (BT) zou heel nuttig zijn, maar je gebruikelijke manier van praten, waartijdens je niet naar jezelf luistert, is totaal zinloos. Je gelooft waarschijnlijk, dat wat ik hier schrijf nutteloos is, maar je hebt het mis, want ik schrijf dit voor mezelf en ik vind dit van het allergrootste belang. Ik schrijf dit niet voor jou, want jij met je verwarrende, idiote Onlichaamde Taal (OT), bent voor mij een verloren zaak. Ik zeg dus niet, dat je wat mij betrefd, naar de hel kunt gaan, maar ik laat je weten, dat je al in de hel bent, met je mechanische, achterlijke war-taal.

 

Zou het niet bevoordelijk zijn, als je eens daadwerkelijk de baas zou zijn over je eigen taal, in plaats van maar wat af te fantaseren, dat je gedachtes, een mind, een innerlijk zelf of een ziel hebt? Je probeert tevergeefs om zogenaamd uit je hoofd te komen, om je illusie van het denken los te laten, of om je eens eindelijk je gedachten tot rust te laten komen, omdat je überhaupt geen innerlijke taal bezit of zelfs niet eens kunt hebben. Daarom is elke poging om, je niet bestaande geest tot rust te brengen of om jezelf van je verzonnen, drukke, conflicterende woorden-stroom te ontdoen, bij voorbeeld tot mislukken gedoemd en dus verwerpelijke, stomme, onzinnige onzin.

 

Met je onbewuste OT, toon je eigenlijk maar aan, dat je helemaal geen ene reet afweet, van de enorme waarde van je eigen taal. Het gevolg is dat je een leeg, waardeloos en zinloos leven leidt. Natuurlijk voelt je je altijd gefrustreerd en ontevreden over je onbeduidende, energie-verspillende, leugenachtige  manier van leven, omdat jou bijgelovige taalgebruik je geluk constant ondermijnt. Ongeacht hoeveel macht, kennis, geld of bezit je kunt verwerven, met OT zul je ongetwijfeld een irrelevant, oppervlakkig, depressief en onintelligent leven leiden.

 
Je lijdt onbewust en je veroorzaakt, 
met je taal, je eigen problemen, 
door de manier waarop je elke 
dag spreekt. Als je zou beseffen, 
hoe noodzakelijk het is, om het verschil 
te kennen tussen je eigen OT en
 je BT, neem dan onmiddellijk
 contact met mij op en praat eens
 met mij, want tot nu toe ben 
ik de enige met wie je een 
gesprek kunt hebben, waarin 
BT, opzettelijk en op vaardige
wijze kan worden voortgezet. Ik
 zeg je, dat je radicaal moet 
stoppen, met het verspillen 
van je tijd en je energie aan
 OT, omdat je moeiteloze, 
natuurlijke BT dringend 
nodig is.

 

Zou het niet heerlijk zijn als je net zo zeker, kalm, vredig, energiek, helder en oprecht over jezelf zou zijn als ik? Het is wenselijk, dat je dit hardop leest en luistert naar het geluid van je eigen stem, want als je dat doet, kun je misschien daadwerkelijk gaan ervaren en begrijpen wat BT voor jou betekent. Ja, het bewijs van de geldigheid en de bruikbaarheid van jou BT, bevindt zich in jou eigen ervaring, dat wil zeggen, het gaat ook over alle ervaringen, die jij – met je meedogenloze, fanatieke OT, met de taal van zelfverloochening, zelfmarteling – buiten beschouwing hebt gelaten. OT is de taal van je knagend schuldgevoel, van je verwoestende schaamte en van je eeuwige ontevredenheid.

 

Je kunt me horen, in mijn You Tube video's – type mijn naam Maximus Peperkamp – en je kunt dan eens voor jezelf bepalen: hoe vaak klink jij zoals ik? Nooit! Als je ooit een klein momentje hebt gehad, dat je je eens goed voelde en dat je daarom dus goed klonk terwijl je sprak, dan kwam dat niet omdat je, zoals ik doe, bewust naar je eigen stem luisterde, maar het kwam omdat de omstandigheden, min of meer toevallig, op dat moment niet al te bedreigend of negatief waren. Je had even een lekker etentje met je familie, je hing wat rond met je vrienden, je had eigenlijk eens eindelijk, een heel miezerig klein beetje plezier en je voelde je eventjes veilig en je was niet bang, defensief, haatdragend, jaloers of achterdochtig. Deze positieve, plezierige, wenselijke, behulpzame omstandigheden konden echter nooit al te lang duren, omdat jij het zelf was, die alles elke keer bleef verpesten met je vervelende, opdringerige, impulsieve OT.

 

Het is heel waardevol, om te zeggen: de bal is rond. Je moet OT bij de naam te noemen en ophouden met  met het hebben van excuses, rechtvaardigingen en afleidingen, waarom jij je nog steeds bezighoudt met het taalgebruik, dat niet alleen jou zogenaamde liefdesrelatie vernietigt, maar die ook relaties met andere mensen onmogelijk maakt, omdat jij alles wat je zegt of beweert schijnbaar belangrijker vindt. Jij voegt nooit woord bij daad met je bedrieglijke, intimiderende, ongevoelige, manipulatieve OT. Het wordt hoog tijd, dat je eens gaat erkennen, dat het niet om de economie, de politiek, je stam, je geloof, je geaardheid, je huidskleur of om je slachtofferschap gaat, maar om jou desastreuze, problematische taalgebruik.

 

Met OT heb je geen enkel respect, omdat je jezelf mishandeled en anderen psychologisch misbruikt. Hoe praktisch zou het toch zijn, als jij jezelf eens werkelijk zou kunnen ontdoen, van al het opgedrongen gedrag, dat je eigenlijk helemaal niet eens wilt hebben? Je vertoont zoveel onvrijwillig neurotisch gedrag en dat wordt allemaal gecreëerd en in stand gehouden door jou eigen gebruikelijke, alledaagse wijze van praten, die dus OT is. Om dit negatieve gedrag te kunnen stoppen, zul je eerst je onbewuste OT bewust moeten worden en je zult daarin alleen slagen, nadat je het verschil hebt erkent tussen je eigen domme OT en je verhelderende BT.

  

Het zou heel goed voor je zijn, om eens met mij te praten, want dat zou je echt veel meer helpen, dan je zogenaamde therapiesessies met een of andere verraderlijke therapeut, die zelf ook helemaal niets afweet van het gigantische verschil tussen OT en BT, maar die ondertussen wel lekker doet, alsof hij of zij zo betrokken is bij jou. Met psycho-priet-praat, doet hij of zij het voorkomen, alsof hij of zij BT heeft, terwijl hij of zij altijd alleen maar doorgaat met OT. Je moet me maar op mijn woord geloven: ik heb vele jaren psychologie gestudeerd en lesgegeven, en ik weet absoluut zeker, dat de psychiatrie iedereen voor de gek heeft gehouden en onder de bus heeft gegooid en in de steek heeft gelaten, aangezien alle arrogante, nietszeggende hotemetoten in de geestelijke gezondheidszorg – maar ook iedereen in de academische wereld of in de wetenschappen – net als ieder ander mens, volledig in het duister tasten, wat betreft het vermogen om onderscheid te maken tussen OT en BT. Er is, ten aanzien van jou BT, geen enkele reden om iemand anders - ook mij niet - meer te vertrouwen, dan jezelf. Bovendien is BT natuurlijk veel effectiever, dan je verdovende, vergiftigende, zogenaamde, anti-psychotische of anti-depressieve medicijnen, waardoor je altijd in een soort van chemisch keurslijf terechtkomt. Zou het niet oneindig veel beter zijn en daadwerkelijk genezend zijn, om jezelf met je taal te bevrijden van de stigmatisering en hertraumatisering, die steevast optreden vanwege onze OT? Natuurlijk!

 

Zou het niet waardevol zijn, als alle psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers, leraren, ouders, wetenschappers, schrijvers, politici en leiders uit het bedrijfsleven op de hoogte zouden zijn van BT? Doen ze dat niet, dan gebruiken ze, wellicht volledig onbedoeld en uiteraard onbewust, altijd hun status, om jou dus te onderwerpen, door jou OT te exploiteren. Zou het bovendien ook niet geweldig zijn, als we eindelijk eens alle religie en dus iedere vorm van zogenaamde spiritualiteit zouden laten verdwijnen, omdat wij in staat zijn, om met onze BT, echt – met elkaar – te praten, in plaats van met een of andere denkbeeldige, niet-bestaande godheid, een of andere zogenaamde hogere macht? Het zou zo goed en mooi zijn als je voortdurende BT zou kunnen hebben, omdat het zou onthullen, wie jij  werkelijk bent en hoe jij je echt voelt. BT beschrijft nauwkeurig jouw eigen ervaring, waardoor je in contact komt en blijft met jezelf. In feite zal je eigen BT direct jou Taal Verlichting (TV) kenbaar maken.

No comments:

Post a Comment