Saturday, March 18, 2023

 

Luister,

 

Luister toch eens naar jezelf, in plaats van naar een ander. Wat hoor je? Bevalt het of bevalt het niet? Als het bevalt, ga ermee door, als het niet bevalt, hou ermee op. Het is zo simpel. Waarom doe je het niet? Waarom ga je door, met wat je eigenlijk niet wil? Het is je conditionering. Jij doet enkel wat je hebt geleerd, maar je bent je niet bewust, van hoe je bent geconditioneerd. Jou Ontlichaamde Taal (OT) is niet vanwege jou, maar vanwege je zogenaamde cultuur. Als jij Belichaamde Taal (BT) gaat hebben, dan begrijp je, dat je bent belazerd door je komaf.

 

Het is van geen enkel belang of anderen hebben gelezen of gehoord, wat jij hebt geschreven of gezegd, maar het is van groot belang of jij het zelf hebt gelezen, gehoord en begrepen. Is jou taal van jou of is jou taal, de taal, die werd en die nog steeds wordt bepaald door jou besef van anderen? Als je het niet weet, is dat, omdat je het echt niet weet of is dat, omdat je het niet wilt weten? Ik vraag je dit, omdat ik vermoed, omdat ik sterk de indruk heb, dat je het niet eens wilt weten, dat ik jou overdreven, drammerige, voorspelbare, onintelligente OT heb aangemerkt en heb beschreven zoals het is. Jij blijft doen alsof jou OT zo geweldig is, maar wat mij betrefd is het onzin.

 

Uiteraard vraag ik jou, om te luisteren naar mij en niet naar jezelf. Alleen als je met mij praat en naar mij luistert, kun je horen en aan de weet komen, wat je nooit aan jezelf hebt verteld. Ik spreek echter niet namens jou, maar namens mijzelf. Jij moet nog steeds helemaal van voor af aan beginnen, om met jezelf te gaan praten. Het heeft geen enkele zin, om te jammeren of te pretenderen, dat het voor jou niet nodig is, om je eigen taal te hebben, laat staan, te behouden. 

 

Luister en laat jezelf eens horen, wat jij te zeggen hebt, als jij het voor het zeggen zou hebben. Jij wilt geen OT hebben, maar BT. Er is helemaal niets verkeerd aan jou, omdat je een pest hekel hebt aan OT en alleen genoegen neemt met BT. Je zou hierdoor juist moeten worden geprezen, maar dit is niet het geval, omdat iedereen onbewust zit ingekapseld in OT. We kunnen dan wel eindeloos braaf blijven doen alsof het allemaal niet zo erg is, maar het verschrikkelijke feit blijft, dat wij geen contact hebben met onszelf.

 

Zeg eens eerlijk aan jezelf, wat er met jou gebeurd. Luister naar hoe je stem klinkt, als je ophoudt met liegen. Je klinkt dan heel anders. Je voelt je anders, omdat je niet meer bent, wie je geloofde te zijn. Je bent nooit geweest, wie je wilde zijn, omdat wie je bent, niet vanuit je gebruikelijke angst te beleven is. Je OT houdt vanzelf op, als je naar jezelf luistert, terwijl je spreekt en het maakt niet eens uit, waar je met jezelf over spreekt. Begin nu maar eens en doe het maar eens. Laat jezelf maar weten, dat je jezelf hebt verloochend, dat je daarmee op kunt houden en daarna jou waarheid kunt spreken en horen.

 

Luister naar de klank van je eigen stem, terwijl je met jezelf spreekt. Je stem heeft nooit naar jezelf gelogen, maar jij hebt er nooit naar geluisterd. Er is een hoop ophef gemaakt over het zogenaamde belang van het luisteren naar en gehoorzamen aan anderen, maar niemand heeft het ooit nog over de noodzaak, om te luisteren naar jezelf. Jij gaat alleen dan pas echt naar jezelf luisteren, indien jij aan jezelf laat horen, dat het nodig is voor jou, om naar jezelf te luisteren.

 

Ik zeg niet, dat jij naar jezelf moet luisteren, maar jij zegt dit tegen jezelf. Anderen kunnen dan wel doen alsof ze naar jou luisteren, maar zolang jij niet naar jezelf luistert, bevestigt hun aandacht, dat jij niet naar jezelf luistert. Gedurende OT, krijg je dus alleen de aandacht, indien je niet naar jezelf luistert. Ik heb dit niet verzonnen, maar ik heb dit aan mijzelf laten weten. Het is zo, ook al geeft niemand dit ooit toe.

 

Luister en vergeet nou maar eens eindelijk die idiote gewaarwording, dat er zoiets zou bestaan als dieper gaan in jezelf. Er is alleen jou taal, jou klank, jou ontspanning en jou mogelijkheid, om te spreken en te handelen vanuit jou vrijheid. Jou BT brengt onherroepelijk jou Taal Verlichting (TV) ten gehore. TV is geen mantra, geen gebed, geen hypnose, geen fantasie, maar een ware openbaring, wanneer jij eindelijk hardop tegen jezelf zegt: luister. Wat je dan zult horen, is iets waar je nog niet eerder mee in contact bent geweest. TV is je ware natuur, die je nog nooit hebt beluisterd.    

 

Luister maar en ervaar, zit, hoor, voel en weet

elke dag komt er weer opnieuw schijt uit je reet.

Op dezelfde wijze, is het mogelijk voor iedere mens, om zich te ontdoen van al z’n lijden, zeiken en verwijten,

door gewoon vanzelf, z’n oude gedrag uit te schijten.

 

Jij kunt de pot op, want er is geen ontkomen aan,

ook al stink je natuurlijk een uur in de wind,

dat jij, als iedereen, jezelf heel goed kan verstaan,

zonder je druk te maken, over wat je ervan vindt.                     

 

Het ontlasten van je oude conditioneering, is waarschijnlijk de beste metafoor, die je ooit hebt uitgesproken, omdat je het heel gemakkelijk hebt toegelaten, gehoord, begrepen en geroken.

No comments:

Post a Comment